събота, 24 януари 2015 г.

КАРТИНА ВМЕСТО ПОД



         Това е идеално подово покритие, което се използва от архитекти и дизайнери за да придаде уникалност на жилищни помещения, обществени сгради, заведения, бутици, като резултатът е красота, естетика, уют. Това е най-съвременната технология, своеобразен пробив в полимерните покрития, която не само дава невероятни възможности за дизайн, но и подобрява техническите характеристики на пода.
    Основните технологични достойнства на този вид подове са: цялостност, издръжливост на удар, пожаро и износо устойчивост. Тези подове притежават повишена химическа издръжливост. Превъзходството спрямо подовете изпълнени с други материали е, че този тип подове са идеално равни.Използваните за направата на пода компоненти не съдържат токсични материали и вечества, което свежда до минимум възможността за алергии - все по-сериозен проблем в нашето ежедневие. Материалите, основно с естествени съставки притежават антибактериално действие.
    Когато ходите бос по този вид подове, не се пързаляте, кракът ви се наслаждава на еластичността на материала, който е уютно топъл през зимата и приятно прохладен през лятото.
За направата им се използва сложна технология, при която се изисква щателна предварителна обработка на основата. За създаването на подовете се използват полимерни покрития, на основата на полиуретанови и епоксидни смоли. Полимерното покритие се нанася върху напечатано изображение, изработено в специализирани печатни цехове, със специални бои, които не се променят с течение на времето и под влиянието на слънцето и не взаимодействат с покритието. Припълното изсъхване на материала сеполучава идеално гладко, безшевно покритие.
Дизайнът на изображението се прави според помещението, като има готови дизайни, които можем да ви предложим. Вашата фантазия е единственото ограничение на това, как ще изглежда пода ви. При желание от ваша страна изображението от пода може да продължи по някоя от стените или тавана на помещението.

      

Няма коментари:

Публикуване на коментар