Моята мечта

Не вярвам да оспорите вкуса на руските олигарси и богатите германци...В своите дневни, кухни, бани те имат картини вместо подове, една визуална фантазия, която те зарежда с положителни емоции всеки ден...и това го казвам от опит.
Купихме си нов апартамент - първият собствен апартамент на нашето семейство. Исках той да е невероятен, да се наслаждавам на всеки ден прекаран в него.
Видях тези подове - картини и се влюбих - реших, че това е, което искам...
Бяха ми необходими месеци - месеци, в които ровех в интернет да намеря информация, която се продаваше доста скъпо, в които разработвах изображения, за да избера най-подходящото за мен, месеци на проби - с различни материали...
Сега моята мечта е реалност и то на цена много по-ниска от цената на хубави плочки например или цената само за отпечатването на изображението, която ми предложиха уж специалисти.

Сигурно всеки от вас е правил ремонт - аз не бях. През глават ми минах поредица от некачествени фирми, след които всичко трябваше да започва отначало; фирми, които без никаква идея как могат да сбъднат това, което искам - ми искаха капаро.
Когато вече бях лъгана в продължение на месеци и вече почти се бях отказала - се появи една заслужаваща доверие фирма, която ми предложи - да направим няколко теста, като те поемат цената на материалите, а аз трябваше да подсигуря съответно картината, основата за печат и специализираните мастила за печат. Искам да споделя, един разговор с фирмата, която направи заливката на изображението: "Имаме толкова клиенти, толкова сме претоварени, но винаги сме се старали да отговорим на потребностите на клиента - ще намерим начин..." и те намериха
Естествено минах и през няколко некачествени печатници, проблеми с поръчката наматериалите за печат - всичко, което можеше се обърка.
Сега обаче имам фирмите, на които мога да разчитам.
Искам да споделя с вас красотата, на която се наслаждавам всеки ден, моята гордост - моят под-картина.
А ето и снимка на моята мечтаА това е изцяло завършената ми кухня:За постигане на по-голям ефект - Изображението от пода може да бъде продължено на някоя от стените, под формата на принт върху стъкло, както съм го направила аз или опънато платно на някоя от стените (или фототапет), които да се сливат с изображението на пода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар